Kamelia Hotel Pamporovo
post-title Нашите мерки против Корона вируса https://www.kamelia-hotel-pamporovo.com/wp-content/uploads/2020/05/hotel-pamporovo-coronavirus-safe.jpg 2020-05-18 11:56:02 yes no Публикувано от Категории: Блог, Оферти

Нашите мерки против Корона вируса

Публикувано от Категории: Блог, Оферти
Нашите мерки против Корона вируса

Животът продължава!

Ние всички трябва да намерим начин да се върнем към нещата, които обичаме въпреки пандемията, защото не можем без радостните мигове с най-близките си хора.

За щастие хотел Камелия в Пампорово е един от малкото, който може да предложи за вас и вашето семейство една наистина БЕЗОПАСНА почивка. Без да се притеснявате повече от колкото бихте се притеснявали у дома.

Апартамент в хотел Камелия

Апартамент в хотел Камелия с кухненски бокс!

Всяка стая е оборудвана с кухненски кът и всичко необходимо за приготвяне и сервиране на храна така, че ако решите можете да се радвате на природата в планината и след това да споделяте с близките деня си на трапезата във вашия апартамент.

Ако все пак не ви се готви, нашият персонал може да ви сервира в стаята (руум сървис) по менюто на ресторанта.

Всички общи части на хотела се дезинфекцират през целия ден включително фитнес залата и СПА центъра.

Всъщност като се замислите, защо идвате през заимата на планина. Ами отговорът е прост – за да се насладите на чистия въздух и спокойствието и да се откъснете от натовареното си ежедневие. В този смисъл ние предлагаме всичко това плюс възможно най-безопасните условия, които може да предложи един хотел.

Очакваме ви.

За резервации: 03095 0500, 0885044549 и 0888087801

Вижте тук цените за апартамент в хотел Камелия…

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0