Kamelia Hotel Pamporovo
standard-title Спорт

Спорт

Хотел Камелия Пампорово е перфектния избор за любителите на спорта и приключенията независимо от сезона.

През зимния сезон в хотела работи ски гардероб и ски училище за малки и големи. В ски гардероба ще намерите предимно ново спортно оборудване за ски и сноуборд. Професионални ски и сноуборд учители ще ви наставляват при първите ви стъпки в тези красиви спортове. Хотел Камелия разполага със собствена ски писта пред хотела, оборудвана със ски влек. От ски гардероба има директен достъп до писта номер седем в курорта Пампорово.

През летния сезон на разположение е много функционалното игрище пред хотела, където можете да спортувате тенис на корт, мини футбол, волейбол и други. Предлагаме също така възможности за игри на закрито, когато времето е дъждовно през лятото. Басейна на хотела е оборудван с джет струя за безпроблемни тренировки по плуване.

В хотела има и оборудван фитнес салон с уреди покриващи упражнения за всички мускулни групи включително кардио.

Околностите на Пампорово предлагат възможности за любителите на планинско катерене, планинско колоездене, туристическо ориентиране и други. В съседство се предлагат велосипеди под наем и АТВ машини.

Зареждане на …

За вашата безопасност

Скъпи приятели на Комплекс "Камелия", във връзка с новите ограничения, които влизат в сила от 27.11.2020 г. искаме да Ви информираме, че хотелът има възможност да организира изхранване на всички гости, чрез рум сервиз.

Освен това всеки апартамент в Комплекса има уникална възможност за самостоятелно приготвяне на храна!!!

Ние сме предприели всички необходими мерки, за да осигурим безопасен престой на гостите и персонала си.

Сигурни сме, че чистият въздух и спокойствието на Родопите могат да укрепят Вашия имунитет и да Ви откъснат от ежедневното напрежение и стрес