Kamelia Hotel Pamporovo
standard-title Детски център

Детски център

За да направим семейната ви почивка пълноценна, ние се погрижихме децата да намерят в хотел Камелия всякакви забавления.

Пред хотела създадохме детски атракционен парк с пързалки, люлки, декоративни къщички и различни дървени катерушки.

Мулти функционалното игрище се ползва и като обезопасена площадка за игра.

В хотела има обособен кът за най-малките с различни забавни зони.

Естествено малките обичат много водата и за това в релакс зоната има специален малък басейн където те обичат да се забавляват.

Към хотела функционира и детска градина, където малчуганите прекарват деня в игри, спорт, а за тях се грижат професионални аниматори.

През зимата предлагаме на децата от 4 до 9 години целодневна занималня с включен топъл обяд. Децата се занимават от аниматорите и професионални ски учители на пистата пред хотела.

Вечерите също са изпълнени с игри като нашите аниматори забавляват децата докато родителите се наслаждават на приятната атмосфера и вкусните ястия в нашия ресторант, механа или барбекю.

Зареждане на …

За вашата безопасност

Скъпи приятели на Комплекс "Камелия", във връзка с новите ограничения, които влизат в сила от 27.11.2020 г. искаме да Ви информираме, че хотелът има възможност да организира изхранване на всички гости, чрез рум сервиз.

Освен това всеки апартамент в Комплекса има уникална възможност за самостоятелно приготвяне на храна!!!

Ние сме предприели всички необходими мерки, за да осигурим безопасен престой на гостите и персонала си.

Сигурни сме, че чистият въздух и спокойствието на Родопите могат да укрепят Вашия имунитет и да Ви откъснат от ежедневното напрежение и стрес